Protestantse Diaconie Den Haag

Welkom op de website van de Diaconie van de Protestantse Kerk Den Haag. De Diaconie – sinds 1575 – behartigt vanouds de armenzorg van deze kerk. In de 21ste eeuw wil dat zeggen: financiële hulp aan mensen in nood, opvang van dak- en thuislozen, verslaafden, vluchtelingen, ongedocumenteerden en anderen. Lees meer over wat diaconie is of over onze diaconie.

 

Vacature Stek - diaconaal werker De Paardenberg

Buurt-en-kerkhuis De Paardenberg is een gastvrij centrum waar iedereen welkom is en waar veel activiteiten plaatsvinden: van voedselbank tot kringvieringen, maaltijden en inloopspreekuren. Het vormt een baken Transvaal, een kleurrijke en levendige Haagse wijk.

Vanwege de gedeeltelijke afwezigheid van de coördinator van buurt-en-kerkhuis De Paardenberg zijn we tijdelijk op zoek naar een ervaren inspirerende en verbindende diaconaal werker, voor 12-16 uur in de week. Klik hier voor informatie over de vacature. 

Vacature Stek - beheerder buurt-en-kerkhuis Bethel

 

Stek, stichting voor stad en kerk zoekt een betrouwbare en flexibele beheerder voor buurt-en-kerkhuis Bethel, voor 10-40 uur per maand. Klik hier voor meer informatie.

Zomerstek 2024

Leuke activiteiten in de zomermaanden: dat is Zomerstek. Gezellige zomerse activiteiten, die draaien om ontmoeten, leren, doen en genieten. De zomermaanden kunnen lang zijn, zeker voor (oudere) mensen die niet op vakantie gaan. Daarom organiseren kerken in de maanden juli en augustus gezellige activiteiten, onder de naam Zomerstek. Iedereen is welkom! De activiteiten van Zomerstek zijn ontspannend, inspirerend, leerzaam en meestal gratis! Schuif bijvoorbeeld aan bij een heerlijke maaltijd, of een creatieve workshop. Zing mee met mooie liedjes of woon een bijzondere zomerse kerkdienst bij. Er is voor ieder wat wils. Lees meer >

Zomerstek 2024