Vakantiecadeaubonnen voor kinderen van 4-12 jaar

De Protestantse (wijk)diaconieën in Den Haag hebben dit jaar – deels via collectes – zoveel mogelijk geld ingezameld om 450 kinderen van cliënten van de voedselbank van 4-12 jaar een vakantiecadeaubon te kunnen geven. Het gaat om voedselbankuitdeelpunten van Stek en/of gelieerd aan de Protestantse Kerk. Ouders van deze kinderen krijgen deze week voor elk kind in deze leeftijdscategorie een vakantiecadeaubon van 10 euro mee. Daarmee kunnen zij voor hun kinderen speelgoed kopen bij Intertoys in Den Haag. Deze speelgoedwinkel heeft als bijdrage via een prijsvraag twee steps als prijs ter beschikking gesteld.
Op de foto’s overhandigen (wijk)diakenen van acht verschillende protestantse gemeentes de vakantiecadeaubonnen aan diaconaal werkers/coördinatoren van de betreffende voedselbankuitdeelpunten. Ook de Protestantse Diaconie van Scheveningen doet mee, zij hebben een verbinding met een uitdeelpunt bij het welzijnswerk. Op deze foto ziet u de overdracht van de cadeaubonnen in de Paardenberg-Transvaal.

De Protestantse Diaconie Den Haag staat voor deze actie financieel garant en vult het bedrag aan tot het totaalbedrag dat nodig is.

Vakantiecadeaubonnen voor kinderen van 4-12 jaar